Drugi o nama

Posto mi je do sada uvek bilo tesko da sama sednem i da se disciplinujem da naucim engleski jezik ovaj sajt je pravo otkrovenje za mene. Ubedljivo je najzanimljiviji, sa toliko mogucnosti za ucenje da mi je cak tesko, posto sam ga tek otkrila, da se zadrzim duze na jednom mestu.Toliko informacija na jednom mestu do sada nisam imala. Veliki pozdrav za urednike sajta!!!!!! Hvala u ime svih nas koji nemamo vremena da posecujemo bezlicna i pomalo dosadna predavanja!

Sajt vam je odličan! Uživam učeći i vežbajući engleski.

Želeo bih da vam čestitam na sajtu. Da li je moguće da ovako nešto postoji... nemam reči, sve je lepo sažvakano, ne mogu da se odvojim od sajta. Tako je lepo urađen da po nekoliko sati dnevno učim engleski. Još jednom - sve čestitke!

Svaka vam čast. Ovo je izuzetno, Oduševljena sam! Jedva čekam slobodno vreme da učim engleski! HVALA VAM!!!!

Ostvarili ste svoj cilj, da učenje engleskog jezika bude brzo, jednostavno i što je najbolje - zabavno! Ovaj način se mnogo razlikuje od klasičnih škola za učenje engleskog jezika, gde su tekstovi suvoparni i dosadni. Zahvaljujući dizajnu i sadržaju vašeg sajta, svako može da iskreira kako će mu proteći čas i zato je izuzetno zanimljiv i stimulišući. Svaka čast za testove i vežbe, odlično su osmišljeni! Preporučiću svim prijateljima...

Ovo je najbolji mogući način za ucenje engleskog, bolji i od privatnih časova! Za 5 dana sam naučila 100 novih reci, aleluja :D

U potrazi za lakšim i zanimljivijim načinom za učenje engleskog, nikada nisam pronašla nešto tako dobro kao što je ovaj sajt. Sve pohvale!

Svaka čast, sajt je odličan. Engleski mi nikad nije išao od ruke, svake nedelje idem na dodatne časove engleskog jezika. Pre nekoliko dana sam saznala za ovaj sajt. Od kako ga koristim nastavnica mi je rekla da sam se popravila kad su u pitanju čitanje i prevod. Svakog dana odvojim vreme, prevodim i vežbam. Super je i hvala puno :D

Interesantan pristup učenju, očigledno baziran na iskustvu i na novim tehnologijama.

Prvi put sam na Vasem sajtu i mislim da je izuzetan. Moram reci obzirom da sam univerzitetski profesor koji je u mladosti ucio ruski jezik, da je vrlo efikasno i profesionalno osmisljen i da moze ubrzati sticanje znanja u svim segmentima egleskog jezika.

Upravo sam procitala textove o pravilima ucenja bez gramatike, i moram priznati da sam odusevljena i veoma ohrabrena vasim preporukama, kako uciti engleski jezik bez optereconsti gramatikom. Zato sto sam provela mnogo vremena na casovima engleskog, i uglavnom smo ucili gramatiku, i na ispitima sam gubila poene upravo zbog gramatickih gresaka, a ne zbog nerazumijevanja texta i onog sto sam pisala u njima. Ovo saznanje me je bas ohrabrilo i dodatno motivisalo.
Samo nastavite tako, divni ste.

Fenomenalno, zabavno, edukativno.

Zaista zanimljiv sajt. Ucim a nije mi dosadno!!!!

Svaka čast ko je napravio ovaj sajt, mogu samo pohvale da uputim.
Na ovaj način je dostupno svima, bez obzira na godine, prethodno znanje jezika kao i vreme pristupa sajtu da savladaju i izgovor i pisanje kao i da sami izvrše proveru stečenih znanja.

Danas sam prvi put posetila Vas sajt, i ne mogu da se odvojim od njega :) Najbolji sajt za ucenje engleskog jezika, odusevljena sam! :) Svi nacini na koje sam do sad pokusavala da ucim engleski jezik su bili suvoparni i brzo su mi dosadili, ali sigurna sam da sa ovim sajtom to nece biti slucaj i da cu konacno nauciti engleski.:) Podelila sam ga sa prijateljima na face-u :) Puno pozdrava!

Mnogo mi se svidja ovakav način učenja stranog jezika, napravljeno je kao kroz igru i mnogo je motivaciono.

Koristim vaš sajt i sve pohvale za ideju i sadržaj sajta. Na vrlo interesantan način ste uspeli da me zainteresujete da uradim ono sto mi je bilo pre mnogo komplikovano.

Sajt je super, pocetnik sam, ali vec posle 3-4 sata na vasem sajtu oseca se poboljsanje. Samo ovako nastavite!!!!

Već duže vremena razmišljam kako i kada da krenem u ponovno osvajanje zaboravljenog engleskog. Veoma mi pomažete u tome. Divni ste i hvala Vam.

Ovo je jako dobar sajt i mnogo mi se sviđa jer se na najzabavniji način uči engleski jezik. Volim vas!

Fantastično je osmišljeno, sve pohvale!!!