Kako koristiti English-Online?

Početi je vrlo lako!

Za registraciju Vam je potrebno nekoliko sekundi.

Nakon toga počnite zanimljiv proces učenja uz pomoć naših materijala.

Šta je sledeće?

Dobićete ličnog ljubimca — delfina.

Njega treba "da hranite":

Kada to napravite, ljubimac će biti zadovoljan, ali samo do kraja tog dana i zato sutradan treba da se postarate za to da on opet postane srećan. Na početku, delfin će vam pomagati savetima. Ispunjavanjem tekućih zadataka prelazite s nivoa na nivo i na taj način zarađujete bodove iskustva. Kroz neko vreme videćete značajan napredak u vladanju engleskim jezikom!

Kako poboljšati percepciju engleskog jezika?

Proučavajte više video/audio snimaka. Znatan deo vremena posvetite sadržajima od izvornih govornika. Slušajući nekoliko puta s tekstom i bez teksta, vežbate veštinu percepcije jezika.

Kako poboljšati izgovor?

Preslušavši video/audio snimak nekoliko puta, iščitavajte ga na glas sve dok ne budete zadovoljni svojim izgovorom. Vaš cilj je kopirati i imitirati izvorne govornike. Ovako ćete istrenirati artikulacijske mišiće i poboljšati izgovor.

Kako proširiti svoj vokabular?

Što više vremena provodite uz sadržaje koji su Vam zanimljivi, ali u isto vreme i dovoljno zahtevni, na primer video lekcije engleskog. Koristeći raspoložive materijale često ćete sresti nove reči. Predlažemo da ih nakog toga vežbate. Videćete, za kratko vreme značajno ćete obogatiti svoj vokabular.