Sigurnost kupovine preko interneta

Kako je u normalnom životu, tako je i na internetu - sve je pitanje poverenja, a naš cilj je zasnivanje potpunog poverenja i ostvarenje dugotrajne saradnje na obostranu radost.

Zato želimo da Vas uverimo da je proces kupovine PRO članstva ne samo jednostavan, već i siguran proces.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupiti trećem licu, što Vam garantuje potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju.

Prilikom unošenja podataka o debitnoj ili kreditnoj kartici, poverljive informacije se prenose u zaštićenoj formi upotrebom HTTPS protokola.

Takođe, u Srbiji su na snazi zakoni koji se posebno odnose na elektronsku trgovinu i koji pružaju potrošačima ista prava i isti nivo zaštite kao i prilikom tradicionalne kupovine (pravo na garanciju, reklamaciju, refundiranje). Najvažniji od pomenutih zakona su:

Da biste bili bezbedniji, a samim tim i mirniji, predlažemo Vam još i sledeće:

  • Uvek koristite najaktuelniju verziju web pregledača (naša preporuka je Google Chrome).
  • Čuvajte svoje lozinke i koristite različite lozinke za različite sajtove.

Kada se na kraju podvuče crta, kao najveći problemi u vezi sa kupovinom preko interneta ostaju – strah od nepoznatog i manjak informacija, ali kada napravite taj korak, počećete sebi da štedite vreme i energiju, a takođe ćete dobiti i širi spektar proizvoda i usluga.