Svi članci

Govorite engleski jezik. Brzo i lako.

Svi ste čuli za izreku: "Vrediš onoliko, koliko jezika govoriš". Ova izreka nikad nije bila dominantnija nego danas. Savremeno doba zahteva od svih nas da govorimo makar jedan strani jezik.

Nedovoljno vladanje stranim jezicima često je jedna od glavnih prepreka na putu da se zaposlite.

Znanje jezika se više ne smatra posebnom veštinom, već obavezom na razgovoru za posao. Poslodavci na razgovoru za posao očekuju da dođete barem sa znanjem jednog svetskog jezika. Nije dovoljno samo da umete da aplicirate, da napišete CV i motivaciono pismo, ili da odlično prezentujete sebe na intervjuu.

Znanje stranog jezika postao je put i do boljeg radnog mesta u firmi. Za dalje napredovanje u karijeri, neophodan minimalni uslov je znanje engleskog jezika.

Poznavanje engleskog jezika je neophodno u svakodnevnoj komunikaciji, komunikaciji na poslu, radu sa računarom, mobilnim telefonom i sl.

Engleski je jezik koji ne priznaje granice. To je internacionalni jezik i koristi ga najveći broj ljudi na planeti.

Njegovim savladavanjem postajete stanovnik celog sveta. Gde god da odete u inostranstvo, na letovanje, zimovanje, poslovni sastanak ili posetu prijatelju moći ćete da ga koristite. Čak i ako nije zvanični jezik u toj zemlji. Znanje engleskog jezika se naprosto podrazumeva.

Takođe, u današnje vreme sve veću važnost u poslovnom okruženju dobija poslovni engleski.

Naš cilj je jasan: da dostignete samostalnost u upotrebi engleskog jezika.

Počnite da učite engleski danas!

Napravite besplatan nalog i počnite da učite engleski danas!
Napravi nalog